top of page

Vloeren

De beste vloer voor jouw bedrijf

Hoe kies je de meest geschikte vloer voor jouw bedrijf? KBLT helpt jou de beste vloer, geschikt voor intensief gebruik,  te kiezen. 

Een vloer is naast de wanden één van de grootste oppervlakten binnen een ruimte, en daardoor sfeerbepalend: de uitstraling is belangrijk, maar praktische zaken ook:

1. Soort bedrijfsruimte: Een kantoorruimte heeft een andere vloer nodig dan een showroom waar tuinders hun beregeningsmateriaal afhalen. Voor de één zijn harde vloeren het meest geschikt, voor de ander zijn er meerdere opties mogelijk waardoor er andere elementen doorslaggevend (kunnen) zijn.

 

2. Akoestiek: Bij een modern gebouw waar veel glas en beton wordt gebruikt, is een harde vloer alleen geschikt als er akoestische oplossingen worden verwerkt in wanden en/of plafonds. Anders is een zachte vloer aan te raden, of  een combinatie van een harde en zachte vloer.

 

3. Onderhoud en duurzaamheid: Als je een vloer kiest die geschikt is voor je bedrijf (zie punt 1), heb je ook een vloer die voor dit gebruik makkelijk schoon te maken is. Hoe beter dit op elkaar afgestemd is, hoe langer de vloer meegaat. Een duurzame vloer is een vloer die van hoge kwaliteit is én lang meegaat; een vloer voor de particuliere markt is goedkoper, maar vaak niet geschikt voor intensief gebruik.

Er zijn steeds meer fabrikanten die een vloer aanbieden die één of meerder keurmerken bevatten qua duurzaamheid: 'cradle-to-cradle', 'BREEAM' - certificeringen of producten vrij van weekmakers komen steeds meer op de markt.

 

4. Prijs. De vloer moet binnen het budget passen, maar zoals altijd geldt: "goedkoop is duurkoop". Een vloer die bij een oplevering nog mooi leek, maar na intensief gebruik al snel (gedeeltelijk) moet worden vervangen, is uiteindelijk nog te duur, met ergernissen van jezelf of de klant.

Al met al zijn er verschillende factoren waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een vloer voor je bedrijfsruimte. Wij nemen bovenstaande factoren mee om tot een zorgvuldig gekozen advies te komen. Met de juiste materialisatie en kun je ervoor zorgen dat je bedrijfsruimte veilig, duurzaam en professioneel oogt.

Daarnaast nemen wij bij KBLT een hoop keuzestress weg, door binnen het ruime aanbod met de juiste kleuren/kleurstellingen aan de slag te gaan.

Houten vloer lobby

Benieuwd naar jouw interieurmogelijkheden ?

Vraag een gratis bedrijfsscan aan.

arrow&v

Bedankt voor je aanmelding voor de bedrijfsscan 

We nemen contact met je op.

"UITEINDELIJK KOMT ALLES BIJ ELKAAR"

- DÁT IS DE KRACHT VAN KBLT -

De eerste stap naar een

krachtig interieur begint hier:

Bel voor meer informatie

bottom of page